tag:blogger.com,1999:blog-6543858583040149422.post4676488451529631172..comments2022-03-27T09:52:54.070+03:00Comments on Inventii in bucatarie: Bunatati pentru camara: Pasta de gogosariAndreeahttp://www.blogger.com/profile/06974933818877233487noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6543858583040149422.post-85211079029409917222012-10-15T23:24:36.932+03:002012-10-15T23:24:36.932+03:00Asadar, am masurat dupa cum am promis, o lingura d...Asadar, am masurat dupa cum am promis, o lingura de pasta de gogosari are 17-18 gr, aprox. 1,8 gr sare la o ciorba sau tocanita etc. Nu cred ca mai e nevoie sa va mai dovedesc ceva.Andreeahttps://www.blogger.com/profile/06974933818877233487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6543858583040149422.post-87094737922992270642012-10-15T09:22:20.376+03:002012-10-15T09:22:20.376+03:00Stimate Anonim, revin si aici cu o completare. Ace...Stimate Anonim, revin si aici cu o completare. Aceasta pasta de gogosari nu se consuma ca atare, se consuma ca si ingredient in mancaruri, in cantitate moderata, in consecinta si cantitatea de sare va rezulta moderata/per portie.<br /><br />Multumesc pentru mesaj, voi adauga un nou paragraf in care sa specific clar cum se consuma.Andreeahttps://www.blogger.com/profile/06974933818877233487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6543858583040149422.post-62000934608976791422012-10-15T09:19:43.978+03:002012-10-15T09:19:43.978+03:00Stimate Anonim, apreciez parerea Dumneavoastra ins...Stimate Anonim, apreciez parerea Dumneavoastra insa nu cred ca e nevoie de contraziceri si atentionari la modul la care le-ati facut, in aceasta reteta se foloseste sare mai multa deoarece nu se pune nici ulei, nici conservant si pasta se pastreaza foarte bine toata iarna, eu chiar mai am si acum 2 borcanele de anul trecut si sunt la fel ca in prima zi. In plus, este o pasta sarata, e adevarat insa se poata manca si ca atare intr-un sandwich, folosind evident o cantitate mica pentru gust. Nu stiu cum folositi Dumneavoastra pasta de gogosari, credeam ca am scris si eu cum folosesc, dar in general se foloseste o lingura de pasta intr-o oala de ciorba normala de 5-7 litri, la o tocanita, o pizza etc, caz in care, daca socotiti la fel de atent veti constata ca nu este prea multa sare. O sa masor cate grame de pasta de gogosari intra in o lingura si facem din nou procentajul daca doriti.Andreeahttps://www.blogger.com/profile/06974933818877233487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6543858583040149422.post-21317432137237734022012-10-13T20:38:40.003+03:002012-10-13T20:38:40.003+03:00Cum sa fie ideea buca daca la 100g de gogosari ave...Cum sa fie ideea buca daca la 100g de gogosari aveti 10g de sare?!?!?! Atent la postarile doamnei neprofesionaleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6543858583040149422.post-17367519846280900502012-10-13T20:34:00.765+03:002012-10-13T20:34:00.765+03:00voi sunteti siguri ca 500g de sare va va permite s...voi sunteti siguri ca 500g de sare va va permite sa mai serviti ce ati propuse de preparat? la 500g de sare ar trebui cel putin vreo 100kg de gogosari. Macar verificati ce scrietiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6543858583040149422.post-49038041804918489892012-09-22T13:18:24.039+03:002012-09-22T13:18:24.039+03:00Multumesc pentru vizita si pentru mesaj, Adrian!
E...Multumesc pentru vizita si pentru mesaj, Adrian!<br />E adevarat, sunt tot felul de retete si idei. Eu insa am ales sa fac o pasta cat mai sanatoasa, fara ulei, de fapt am adaugat chiar foarte putin ulei (un fir :) cat sa nu se prinda. Am ales sa nu folosesc nici conservant si a stat foarte bine, inca mai am 2 borcanele intacte de anul trecut(am camara rece, e drept) Ma pregatesc sa pun zilele astea si tura de pasta de gogosari pe anul acesta.<br />Spor!Andreeahttps://www.blogger.com/profile/06974933818877233487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6543858583040149422.post-73076762819235363732012-09-21T11:58:21.525+03:002012-09-21T11:58:21.525+03:00Eu calesc ardeii sau gogosarii in ulei,apoi se dau...Eu calesc ardeii sau gogosarii in ulei,apoi se dau prin masina de rosii,se sareaza si se fierb pina scad,se pune putin conservant si se da la dunst.adriannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6543858583040149422.post-68820961791565281212012-09-17T23:19:55.777+03:002012-09-17T23:19:55.777+03:00Interesanta propunerea insa eu am ales calea cea m...Interesanta propunerea insa eu am ales calea cea mai simpla si rapida :) oricum asa bine s-au tocat si fiert incat nu am simtit pic de pielite. P.S. Eu mereu folosesc gogosari deoarece sunt mai carnosi, in consecinta si pasta mai densa.Andreeahttps://www.blogger.com/profile/06974933818877233487noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6543858583040149422.post-68119075974872057122012-09-17T17:43:39.677+03:002012-09-17T17:43:39.677+03:00Buna ideea ! Ma gandesc sa fac si eu ,dar cred ca ...Buna ideea ! Ma gandesc sa fac si eu ,dar cred ca am sa incerc cu ardeii copti inainte si decojiti ! Ce zici ?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13169308408571851921noreply@blogger.com