31 ianuarie 2010

Friptura mixta (pui si porc) cu legume asortate, la tava (2 persoane)


Socotelile mele nu s-au potrivit cu cele de acasa, asa ca de Craciun am facut ceva simplu, rapid si yummy, all in one :)













Ingrediente:

2 pulpe pui
6 felii pulpa de porc
6-8 ciuperci champignon marisoare
2-3 morcovi
2 catei de usturoi
un ardei gras/capia rosu
6 cartofi taiati rondele
o legatura de patrunjel verde
sare, piper, condimente dupa gust
ulei de masline

Timp de preparare:
45 - 50 minute (in functie de cuptor)

Mod de preparare:
Se taie felii carnea, se adauga condimente dupa gust, se adauga putin ulei de masline si se pune la rece pentru maxim jumatate de ora. Intre timp se spala legumele si se taie felii, in functie de preferinte apoi se condimenteaza dupa gust.
Se scoate carnea de la frigider si se aseaza in tava iar legumele se aseaza printre bucatile de carne (eu am folosit tava de la aragaz pentru ca este mare si incapatoare)











Se introduce tava in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa pana se rumeneste carnea.












Mod de servire:
Se recomanda impreuna cu un vin rosu, demisec.

Spor si Bon appétit ;)

Un comentariu:

  1. O surpriza placuta sa vad ca iti place si sa gatesti.Ce am citit pana acum mi-a placut si o incerc si eu sa gatesc dupa retetele tale.Si eu am o multime de poze facute "operelor" mele culinare.O sa le trec dar nu astazi in albumul meu si le poti vedea si tu.Acum vreau sa citesc tot ce ai in blogul tau pentru care te felicit

    RăspundețiȘtergere

autor prezent pe gateste inteligent top-portal - Director Linkuri Un widget cool pentru blogul tau! toateBlogurile.ro EnterClick Director Web Top 100 Cooking Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic!