18 noiembrie 2011

Cum se pregateste un pui pentru umplut

In sfarsit mi-am luat cuptor, nu de alta dar a venit sezonul rece si este o adevarata placere sa prepari papa bun la cuptor! Chiar ma gandeam ce papa bun sa fac mai intai si mai intai si am primit intamplator o recomandare pe e-mail. Nu cred ca voi pune in aplicare chiar acum dar mi s-a parut un tutorial si o reteta foarte interesanta asa ca impartasesc si cu voi :)





E mortal cum vorbeste dar e simpatic tare Jacques Pépin, zic eu. Mi-a placut foarte mult ideea de lollipops (acadele), acelea sigur le incerc cat de curand.


Spor/vizionare placuta si Bon appétit ;)

4 comentarii:

  1. Ma bucur ca v-a fost de folos! O zi buna de asemenea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Omul cat traieste invata... Oricum, simpatic foc "profesorul"

    RăspundețiȘtergere
  3. Pepin e simpatic foc si are multi asi in maneca ;)

    RăspundețiȘtergere

autor prezent pe gateste inteligent top-portal - Director Linkuri Un widget cool pentru blogul tau! toateBlogurile.ro EnterClick Director Web Top 100 Cooking Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic!