16 februarie 2012

Aniversare si platouri festive - partea 2

Partea a doua a aniversarii a fost acasa, le-am pregatit toate repejor asa ca nu am reusit sa fac poze din timpul prepararii insa eu va arat ce a iesit, unele retete le voi posta individual cand le mai refac, pentru ca sunt gustoase si merita impartasite. Bilutele si crema de branza au facut furori asa ca le-am facut si la a doua petrecere.



De data aceasta bilutele sunt tavalite in mac si in interior am pus masline negre, maruntite
Rulourile pe grisine sunt cu o sunca mai afumata si condimentata



Bilutele albe sunt tavalite in susan in loc de cereale si in interior am pus chimen






Idee prezentare crema de branza sau Almette de casa, reteta promisa deja cat de curand!



Si acum....la pièce de résistance...tort cu cocos si piersici din compot!
Promit sa fac din nou acest tort si sa va pot arata toti pasii si reteta, sau mai bine zis combinatia de retete!



































Spor si Bon appétit ;)

4 comentarii:

  1. ce bine arata ! salivez ...ma mut la Cluj !

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine.Cred ca au avut succes.Bilutele de branza sunt interesante.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, au avut mare succes toate :) Intr-adevar bilutele de branza si tortul au fost cele mai apreciate ;)

    RăspundețiȘtergere

autor prezent pe gateste inteligent top-portal - Director Linkuri Un widget cool pentru blogul tau! toateBlogurile.ro EnterClick Director Web Top 100 Cooking Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic!