9 februarie 2010

Tort cu fructe de padure si crema de vanilie


Am facut un tort special pentru cineva si mai special :)













Ingrediente:

1 blat de tort din comert (3 blaturi)
350-400 ml lapte
500 gr frcute de padure congelate (in functie de preferinte)
1 plic praf de spuma pentru deserturi cu gust de frisca (light)
1 plic crema pentru prajituri cu gust de vanilie (dupa preferinte)
1 sticluta esenta de vanilie
2-3 pliculete zahar vanilat

Timp de preparare:
25-30 minute

Mod de preparare:
Se scot fructele de padure din congelator cu 15-20 minute inainte de preparare. Se separa cele 3 blaturi si se insiropeaza mai ales pe margini cu apa cu esenta de vanilie (doar cateva picaturi)









Se prepara crema si frisca conform indicatiilor de pe ambalaj si se incepe aranjarea cremei si a fructelor pe primele 2 blaturi.










Se orneaza apoi dupa preferinte blatul superior, doar cu frisca si fructele de padure.

A fost de 100 de ori mai gustos decat arata aceasta ultima felie "rapita" pentru poza :)







Mod de servire:

Se recomanda numai cu sampanie tinuta la rece :)

Spor si Bon appétit ;)

Un comentariu:

  1. foarte bine arata si cred ca gustul e si mai bun ! te poti apuca de o afacere :executat si livrat torturi la domiciliul clientilor !!! succes !

    RăspundețiȘtergere

autor prezent pe gateste inteligent top-portal - Director Linkuri Un widget cool pentru blogul tau! toateBlogurile.ro EnterClick Director Web Top 100 Cooking Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic!