8 februarie 2010

Rulouri din carne de porc cu ciuperci si legume


Si aceasta bunatate face parte din meniul de Rev', all in one si apare fara garnitura pentru ca poate fi servita fara garnitura.












Ingrediente:

8-10 felii carne de porc (preferabil slaba)
6-8 ciuperci champignon cu tot cu codite
1 ardei gras rosu
2-3 fire patrunjel
100 gr cascaval ras
2 catei de usturoi
sare, piper, condimente dupa gust
ulei de masline

Timp de preparare:
3o-35 minute

Mod de preparare:
Se bat feliile de carne, se sareaza si se pipereaza pe partea interioara. Intre timp se pregateste continutul: se taie marunt ciupercutele si coditele, se taie ardeiul gras si se rade cascavalul, se toaca patrunjelul, se adauga condimente dupa gust, se adauga putin ulei de masline pentru a omogeniza compozitia. Se adauga compozitia pe feliile de carne si se ruleaza (se prind mai multe scobitori daca este necesar)










Am avut mai multe ciupercute si mi-a mai ramas compozitie asa ca am umplut si cateva ciupercute (reteta pentru ciupercute umplute o vezi aici)










Se introduce tava in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa pana se rumeneste carnea si scobitorile ies cu usurinta.

Mod de servire:

Pot fi consumate fara garnitura.
Se recomanda impreuna cu un vin alb, demisec.

Punct minus pentru mine: de foame am omis sa fac poza cu un rulou taiat, promit sa adaug o poza data viitoare cand fac ;)

Spor si Bon appétit ;)

2 comentarii:

  1. Pt. ca sunt incepatoare in gastronomie,mi-ar fi placut sa oferi mai multe detalii referitor la aceasta reteta minunata.Cum ar fi:temperatura cuptorului si daca in tava trebuie sa punem ulei.Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru vizita si pentru mesaj. La momentul prepararii acestei retete aveam un aragaz clasic si de cand am cuptorul electric nu am refacut reteta. Dar oricum cuptorul trebuie sa fie bine incalzit, temperatura undeva 180-200 grade. Eu am facut in tava de la aragaz, deci am pus putina apa, cat sa acopere tava si apoi condimente pentru friptura, presarate pe carne dar si pe deasupra (in apa). Daca mai ai nevoie de alte detalii, iti raspund cu placere!

    RăspundețiȘtergere

autor prezent pe gateste inteligent top-portal - Director Linkuri Un widget cool pentru blogul tau! toateBlogurile.ro EnterClick Director Web Top 100 Cooking Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic!