16 iunie 2011

Viena Vegetable Orchestra - Orchestra legumelor

Senzational! Orchestra legumelor, unica in lume, sustine concerte utilizand instrumente facute numai din legume proaspete. Aveti mai jos un filmulet explicit, postat de ei pe youtube.

Desi orchestra a fost fondata in 1998 in Austria, au lansat 3 albume si sustin concerte in intreaga lume, eu am aflat de ei recent (spre rusinea mea), dar oricum sunt profund si placut uimita.

Cateva curiozitati:
  • Orchestra poate interpreta foarte multe stiluri de muzica: rock, punk, muzica electronica, improvizatie, jazz etc.
  • Resturile de la legumele din care isi fac instrumentele le folosesc la supa pe care o ofera audientei de fiecare data la finalul concertelor iar o parte din instrumente le daruiesc audientei, la finalul concertelor;
  • Orchestra foloseste numai legume; intotdeauna proaspete si de calitate, cumparate numai de la producatori din pietele locale din orasele unde au concerte
Asadar cand nu mai stiti ce sa gatiti incercati sa faceti un instrument din legumele proaspete din jurul vostru, poate fi distractiv si interesant!


Surse: www.vegetableorchestra.org, www.youtube.com

Spor si Bon appétit ;)

Un comentariu:

  1. O interesanta si gustoasa orchestra.Totul e sa ai idei prin care sa-ti evidentiezi talentul.

    RăspundețiȘtergere

autor prezent pe gateste inteligent top-portal - Director Linkuri Un widget cool pentru blogul tau! toateBlogurile.ro EnterClick Director Web Top 100 Cooking Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic!