15 februarie 2012

Aniversare si platouri festive - partea 1

Nu am disparut, doar am lipsit putin...mai mult. Probleme cu calculatorul, care s-au rezolvat partial si lipsa timpului, de gatit am gatit dar nu am reusit sa fac prea multe poze, sa postez...dar sper sa reiau si sa imi gasesc mereu cateva minute sa va tin la curent cu ce mai bucataresc eu.


Asadar incepem prima postare 2012 (cam tarziu, stiu) cu poze de la o aniversare foarte speciala, sarbatorita de 2 ori, cu platouri cu aperitive si un tort pe cat de frumos pe atat de gustos. (n.r. sa stiti ca nu sunt subiectiva, am martori :)




















sau asa?


















Sa le luam pe rand! poate va dau niste idei...




















 - Grisine invelite cu sunca de Praga feliata fin (se foloseste in general prosciutto dar puteti alege orice sunca preferati)
 - Bilute tavalite prin cereale integrale, boia de ardei dulce si patrunjel, reteta am postat-o mai demult aici
 - Rulouri piept de pui umplut, feliat fin






















 - Rulouri sunca Praga feliata fin, umplute cu crema de branza (Almette de casa) - voi posta reteta cat de curand!























 - Chiftelute delicioase si piesa centrala rosie-arici :)






 - Platou mai traditional - snitele din piept de pui, chiftelute si legume proaspete












Alte idei de prezentare...


Urmeaza Aperitive partea a II-a + un tort absolut delicios!


Spor si Bon appétit ;)

2 comentarii:

  1. Bine ai revenit in 2012, cu cat mai multe postari!!!!!Imi place tare mult ce am gasit la tine:)O seara minunata si .....spor la treaba:X!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru vizita si pentru aprecieri! Sper si eu sa imi fac timp si sa reusesc sa postez cat mai des!
    Spor si Bon appétit ;)la retete minunate! Imi place mult si pagina ta ;)

    RăspundețiȘtergere

autor prezent pe gateste inteligent top-portal - Director Linkuri Un widget cool pentru blogul tau! toateBlogurile.ro EnterClick Director Web Top 100 Cooking Sites on Top100Add.com - Add your Site, Boost Your Traffic!