Ingrediente:
jumatate de conserva naut
o capatana de salata verde
o ceapa rosie potrivita
o jumatate lamaie sau suc de lamaie
sare, piper dupa gust
160-200 gr ton maruntit ulei de masline (2 conserve de 80 gr)
Timp de preparare:
10 minute
Dificultate:
Redusa
Mod de preparare:
Se spala salata cu apa din abundenta apoi se zvanta putin si se marunteste (eu pefer sa o rup cu mana), se adauga nautul scurs bine, tonul maruntit cu tot cu ulei (astfel probabil nici nu va mai fi nevoie sa adaugati ulei) apoi se taie ceapa felii subtiri, cum va place, sa arate mai aspectuos.
Se condimenteaza dupa gust, se amesteca si e gata se servit!
Mod de servire:
Puteti adauga suplimentar ulei de masline insa daca tonul este de calitate si este in ulei de masline s-ar putea sa nu mai fie nevoie.
Tips:
Daca pregatiti salata pentru o persoana sau 2 persoane sigur va ramane salata verde ai naut asa ca va puteti gandi la o alta salata cu aceste 2 ingrediente.
Stiati ca...
Aceasta salata contine o sursa importanta de proteine, fibre si acizi grasi Omega-3 si antioxidanti datorita celor 3 ingrediente principale: naut, ton si ceapa?
Spor si Bon appétit ;)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu